Motori za rolo vrata

Pokretačka snaga bilo koje vrste rolo vrata sasvim su sigurno motori. Upravo iz tog razloga je i vrlo važno da prilikom ugradnje aluminijumskih i čeličnih rolo vrata, odnosno specijalnih rolo rešetki,  odaberete onaj motor koji je ujedno prilagođen baš tom tipu konstrukcije. Na taj način ćete  maksimalno uštedeti svoj novac, budući da će on trajati duži niz godina.
Naravno, ukoliko ne vodite računa o ovom detalju te ipak želite da uštedite novac prilikom ugradnje, pa tom prilikom odaberete motor koji je jeftiniji, a samim tim i možda slabiji trea da znate  da on ne može da traje kao onaj koji je u tu svrhu namenjen.

Motori za rolo vrata su vrlo isplativa varijanta iako tako ne izgleda na početku, pa se klijenti vrlo često najpre odluče za mehaničko podizanje, a posle nekog vremena nas kontaktiraju kako bi im naknadno bio ugrađen i elektromotor.  To podrazumeva upravljanje putem daljinskog upravljača čime se maksimalno štedi i vreme, uzevši u obzir da se u tom slučaju vrata ili rešetke pokreću uz pomoć daljinskog upravljača, što je i mnogo lakše i brže.

Nemojte da vas brine ukoliko se odlučite za ovakvu vrstu pokretanja, a dogodi se da recimo da nestane struje. Svaki tip rolo vrata ima mogućnost i da se pokreće ručno, a o čemu ćete sasvim sigurno biti obavešteni prilikom montaže od strane stručnjaka iz naše kompanije.


U slučaju da se dogodi da iz bilo kog razloga ne možete da podignete vrata, to jest da motor nema nikakvu reakciju, preporučuje se pre nego što kontaktirate naše servisere da prvo proverite daljinski upravljač, odnosno ispravnost baterije. Neretko događa da se daljinski upravljač ošteti prilikom pada, na primer a da vi to ni ne primetite, već kada sledeći put želite da pokrenete svoja vrata on jednostavno ne reaguje.
Zatim bi trebalo da ispitate i da li se čuje rad motora ili ne, što će biti vrlo važna informacija za naše servisere kada ih budete kontaktirali. Pored svega toga, na određenim daljinskim upravljačima postoji takozvano blok dugme, te motori ne mogu da rade u koliko ga eventualno slučajno pritisnete, tako da je dobro da i taj detalj proverite. A uz sve što smo pomenuli bi trebalo da budete sigurni i da niste zaključali slučajno bravice koje sprečavaju rad elektromotora. Nakon svega toga možete slobodno da kontaktirate nas servisni centar i prijavite.

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni! Uverite se i sami.

Izdvajamo iz galerije

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli